Sales talent / management talent

Door Talentscoutz wordt naar management talent en sales talent gezocht op MBO, HBO en WO-niveau met minimaal drie jaar werkervaring in de sales- en/of managementbranche. Wij werken graag met mensen die zich onderscheiden door persoonlijkheid, capaciteiten, drive, ambitie en talent. Sales talent en management talent, die behoefte hebben aan een vervolgstap in hun carrière en daarin een bewuste keuze maken voor een nieuwe werkgever.

Ook als er niet direct behoefte is aan een carrièrestap, delen wij graag onze kennis van loopbaanontwikkeling en ons zicht op de arbeidsmarkt met veelbelovende leiders of bijzonder management talent en/of sales talent. Wij denken dan aan specialisten met gedegen managementervaring of sales talent en/of management talent die de potentie hebben om door te groeien naar een prestigieuze sales en/of management positie.

Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan wordt u, als sales talent of management talent, gezocht! Solliciteer nu op één van onze vacatures of schrijf u in via een open sollicitatie!

Van Aert
Leoxx
IT-profile
Burgtbouw
Logo Voldaan
PEAK-IT
Dusol
RSG Finance
REEF
SynTouch
Isatis
Panasonic
Steens & Partner
Oliver James
Evoke
OGZ
Goossens
Experis
Direct People
Banbouw
promic
Techsharks
fellowfield
Ammertech Logo - RGB
hetrechtshuis
TÜV Nederland
A.Hak
24 uur in bedrijf
FC Robinstijn
Directeuren netwerk
Ratho
decathlon
brabantengineering
markteffect
2atwork.com
8fm
nicoberkers
driessen
helmondsport
ikea
itility
kennethsmit
maxima
monsterboard
flex
viro
talentscoutz
stekelenburg
oviro
reprof
robbe
websitepromotor
gwl