ZZP Nederland neemt zzp-initiatieven VictorMundi over

ZZP Nederland neemt zzp-initiatieven VictorMundi over

ZZP Nederland neemt Victor Mundi over, foto vlnr: Robbie Sakkers, Jeroen Sakkers en Frank Alfrink
ZZP Nederland neemt Victor Mundi over, foto vlnr: Robbie Sakkers, Jeroen Sakkers en Frank Alfrink

Sinds augustus 2019 is ZZP Nederland de eigenaar van Dag van de ZZP’er, de FOTY-awards en ZZP Barometer. ZZP Nederland neemt deze zzp-initiatieven over van VictorMundi en hoopt met deze overname de zzp’ers in Nederland nog beter te bedienen en op de kaart te kunnen zetten.

De Dag van de ZZP’er is een jaarlijks evenement om de zzp’ers in het zonnetje te zetten. Op deze dag wordt het ondernemerschap gevierd, kunnen ondernemers met elkaar in gesprek en vele lezingen en workshops volgen over ondernemerschap. Als klapstuk worden op de Dag van de ZZP’er ook nog de Freelancer of the Year-awards uitgereikt. Jaarlijks komen er duizenden ondernemers op dit evenement af. Met de overname van ZZP Barometer heeft ZZP Nederland de mogelijkheid om een grote groep zzp’ers te ondervragen die niet afkomstig is uit de eigen achterban.

Directeur Frank Alfrink van ZZP Nederland: “Als grootste organisatie voor zzp’ers in Nederland, zijn wij verheugd dat wij nu ook het eendaagse zzp-event voor zzp’ers in huis hebben. Dit is voor ons een uitgelezen manier om ons kenbaar te maken bij een nog groter publiek. De ZZP Barometer en de Foty-awards maken het plaatje compleet.”

Jeroen Sakkers, samen met zijn broer Robbie oprichter van Victor Mundi; “Het doet altijd pijn om afscheid te nemen van iets waar je meer dan tien jaar met veel plezier aan gewerkt hebt. Maar de pijn wordt verzacht nu we weten dat de Dag van de ZZP’er, de FOTY-awards en ZZP Barometer in goede, vertrouwde handen komen. Dit geeft ons de kans om alle focus te leggen op ons nieuwe product; Ratecard”.

De overname zal geen inhoudelijke veranderingen betekenen voor zowel de Dag van de ZZP’er en de FOTY-awards als de ZZP Barometer.

Bron: Victor Mundi en ZZP Nederland, persbericht 27 augustus 2019

Van Aert
Leoxx
IT-profile
Burgtbouw
Logo Voldaan
PEAK-IT
Dusol
RSG Finance
REEF
SynTouch
Isatis
Panasonic
Steens & Partner
Oliver James
Evoke
OGZ
Goossens
Experis
Direct People
Banbouw
promic
Techsharks
fellowfield
Ammertech Logo - RGB
hetrechtshuis
TÜV Nederland
A.Hak
24 uur in bedrijf
FC Robinstijn
Directeuren netwerk
Ratho
decathlon
brabantengineering
markteffect
2atwork.com
8fm
nicoberkers
driessen
helmondsport
ikea
itility
kennethsmit
maxima
monsterboard
flex
viro
talentscoutz
stekelenburg
oviro
reprof
robbe
websitepromotor
gwl