Winnaar FD Gazellen 2018

Talentscoutz mag zich dit jaar winnaar van de FD Gazellen 2018 noemen. Deze prestigieuze ondernemersprijs, uitgereikt door het Financieel Dagblad, is gericht op ondernemingen die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet gegroeid zijn en die het laatste jaar met winst afgesloten hebben.

De topsportmentaliteit waarmee Talentscoutz in de wedstrijd zit zorg ervoor dat zowel onze klantrelaties als onze talenten altijd de beste inzet van ons krijgen. Winnen doe je door te scoren en dat is in 2018 gelukt!

Naast dat wij ontzettend trots zijn op het eigen bedrijf en onze werknemers, mogen wij ons gelukkig prijzen met de vele klantrelaties die zich dit jaar ook winnaars van de FD Gazellen 2018 mogen noemen. Proficiat!

Wat ligt er voor ons in de toekomst? Topsport is doorzetten, Talentscoutz staat met een mooie voorsprong in de tweede helft en met nog twee maanden te gaan ziet de kans op een overwinning in 2018 er zeer groot uit. Dit zal een boost geven aan de motivatie en inspiratie van het basiselftal om ook van 2019 een topjaar te maken.

Wij zijn trots.

Van Aert
Leoxx
IT-profile
Burgtbouw
Logo Voldaan
PEAK-IT
Dusol
RSG Finance
REEF
SynTouch
Isatis
Panasonic
Steens & Partner
Oliver James
Evoke
OGZ
Goossens
Experis
Direct People
Banbouw
promic
Techsharks
fellowfield
Ammertech Logo - RGB
hetrechtshuis
TÜV Nederland
A.Hak
24 uur in bedrijf
FC Robinstijn
Directeuren netwerk
Ratho
decathlon
brabantengineering
markteffect
2atwork.com
8fm
nicoberkers
driessen
helmondsport
ikea
itility
kennethsmit
maxima
monsterboard
flex
viro
talentscoutz
stekelenburg
oviro
reprof
robbe
websitepromotor
gwl