Werving & selectie

Als werving- en selectiebureau richten wij ons op talenten met een specialisatie in sales en/of management. Branche overschrijdend en functiegespecialiseerd. Wij richten ons specifiek op toptalenten die behoefte hebben aan een vervolgstap in hun carrière en daarin een bewuste keuze maken voor een nieuwe werkgever. We denken hierbij bijvoorbeeld aan bijzondere specialisten en veelbelovende leiders met de potentie om door te groeien naar prestigieuze sales- en management posities.

Ons netwerk van toptalent

Ons oog voor talent, ondersteuning, persoonlijke begeleiding en zicht op loopbaanontwikkeling maakt dat organisaties zich graag aansluiten bij ons ‘netwerk van toptalent’ dat voor hen gescout is op dat specifieke talent: Talentscoutz!

Stel een organisatie is op zoek naar een resultaatgerichte accountmanager, in de sport te vergelijken met een goed scorende spits. Vervolgens zullen wij zorg dragen voor de werving en selectie en bieden wij de beste talenten voor die spitspositie aan bij de diverse geïnteresseerde clubs.

Van Aert
Leoxx
IT-profile
Burgtbouw
Logo Voldaan
PEAK-IT
Dusol
RSG Finance
REEF
SynTouch
Isatis
Panasonic
Steens & Partner
Oliver James
Evoke
OGZ
Goossens
Experis
Direct People
Banbouw
promic
Techsharks
fellowfield
Ammertech Logo - RGB
hetrechtshuis
TÜV Nederland
A.Hak
24 uur in bedrijf
FC Robinstijn
Directeuren netwerk
Ratho
decathlon
brabantengineering
markteffect
2atwork.com
8fm
nicoberkers
driessen
helmondsport
ikea
itility
kennethsmit
maxima
monsterboard
flex
viro
talentscoutz
stekelenburg
oviro
reprof
robbe
websitepromotor
gwl