Strategische samenwerking met Talentscoutz

Per 1 februari jl startten Cliënt Interim Professionals en Talentscoutz Werving en Selectie uit Eindhoven een strategische samenwerking op het gebied van detachering en werving en selectie van ICT professionals.

Volgens de directie van beide ondernemingen een logische stap in een snel veranderende HRM-wereld.

Wendy van Keulen, directeur Interim Professionals: “Wij krijgen steeds vaker de vraag van onze klanten om naast tijdelijke invulling van vacatures ook mee te zoeken naar een meer permanente invulling. Hoewel we hier in het verleden wel eens wat zelf in gedaan hebben blijkt dit toch een geheel eigen vakgebied te zijn. Onze kracht ligt in het bemiddelen van tijdelijke vacatures op ICT gebied. We hebben dan ook actief gezocht naar een partner om deze aanvragen samen mee in te vullen.” Jeroen van Ganzenwinkel, directeur van Talentscoutz vult aan: “Maar ook omgekeerd is het geval. Niet al onze klanten hebben altijd behoefte aan een vaste invulling van een vacature en zoeken een tijdelijke oplossing.”

Beide bedrijven werken al een aantal jaren samen op het gebied van personeelsbemiddeling als het gaat om de invulling van eigen vacatures van Cliënt ICT Groep.

Indien u geïnteresseerd bent in het invullen van een vaste (ICT) vacature kunt u terecht bij Wendy van Keulen. Zij zal, samen met het team van Talentscoutz, zorgdragen voor de gepaste dienstverlening die u van Cliënt gewend bent.

Van Aert
Leoxx
IT-profile
Burgtbouw
Logo Voldaan
PEAK-IT
Dusol
RSG Finance
REEF
SynTouch
Isatis
Panasonic
Steens & Partner
Oliver James
Evoke
OGZ
Goossens
Experis
Direct People
Banbouw
promic
Techsharks
fellowfield
Ammertech Logo - RGB
hetrechtshuis
TÜV Nederland
A.Hak
24 uur in bedrijf
FC Robinstijn
Directeuren netwerk
Ratho
decathlon
brabantengineering
markteffect
2atwork.com
8fm
nicoberkers
driessen
helmondsport
ikea
itility
kennethsmit
maxima
monsterboard
flex
viro
talentscoutz
stekelenburg
oviro
reprof
robbe
websitepromotor
gwl